20 Nisan 2010 Salı

Scarlett Johansson'un değişimi...


Scarlett Johansson son zamanlarda en beğenilen yıldızlar arasında.Gerek oyunculuk performansı gerek kusursuz güzelliğiyle daha da yıldızının parlayacağı umuluyo.Erken yaşta film sektörüne giren Scarlett Johansson'un henüz Oscar ödülü yok.  

Fotoğraflarda ünlü yıldızın yıllara göre değişimi...



 

Scarlett Johansson tahminen burada 14 15 yaşlarında.Tam bir ergenlik çağı fotoğrafı.Stil arayışları,genç yaşın verdiği haykırılık tek bir fotoğrafta bile çok belli.Kaşında piercingi,sıfır makyajı,kulağında sarı gülü ve küt kesim saç modeliyle çok masum ve bir o kadar tatlı görünüyor.



 

Scarlett Johansson bu fotoğrafta 17-18 yaşlarında olmalı.Belkide daha küçük tam bilemiyorum.Yıldız oyuncu bu fotoğraftan da anlaşıldığı gibi o çağlarda dişiliğini ön plana çıkarmaya başlamış ve sıfır makyajdan artık makyajlı yaşama adım atmış.Giydiği kıyafetler bugün gözüme çok rüküş gelse de 90'ların sonundaki moda akımının getirdiği bir sonuç olmalı.


 

Scarlett Johansson'un en sevmediğim dönemlerinden biri.Scarlett Johansson'a bu saç modeli fikrimce hiç ama hiç yakışmamış.Kısa kesim saçlarının jölelenip belli belirsiz şekil verilmesi sonucu ortaya kötü bir görüntü çıkmış.Makyajı da profesyonelce görünmeyen yıldız 'güneş balçıkla sıvanmaz' hesabı yine de hoş görünüyor.



 

Scarlett Johansson'un 20'li yaşların başlarındaki fotoğraflarından biri.Kendini tam anlamıyla keşfeden yıldız saçı,makyajı,kıyafeti ve takılarının zerafetiyle çok asil ve güzel görünüyor.

 

Scarlett Johansson belli bir dönem açık sarı saç tonundan vazgeçip saçlarını koyu kumral bir renge boyatmıştı.Bu fotoğrafta o dönemlerden.Kendisiyle özdeşleşen kırmızı ruju,iddialı ruj rengi kullanımını hafifletmek için iddialı olmayanbir makyajla Scarlett Johansson harika görünüyor.Saçlarının koyuluğundan dolayı yeşil göz rengindeki belirginlik diğer dönemde uygulanan koyu göz makyajı ya da dipliner kullanımını bu dönemde hafifletmiş.


 

Scarlett Johansson'un son zamanlardaki fotoğraflarından biri.Saçı ve makyajı kusursuz.Beyaz far kullanımı,pembe şeffaf lipgloss ve dipliner kullanımı ne kadar başarılı.Yüz hatlarından dolayı Scarlett Johansson'a en yakışan makyaj türü ya kırmızı rujla yapılan makyajlar ya da sade bi lipgloss ve gözlerde dipliner ve beyaz far kullanımı ile yapılan makyajlar olduğunu söylemek doğru olur.





Resim Kaynak:okmagazine

3 yorum:

suna parfümeri dedi ki...

çok beğeniyorum bende bu kadını sarışın hali çok daha güzel.acaba burnunda estetik var mıdır!

Bilun ŞEN dedi ki...

bu hatunu bizim demet evgar'a benzetiyorum ben :) tarz olarak yani :)
makyaj konusunda çok haklısın bu arada canım..

gunesyuksel dedi ki...

ben hiç eski hallerini grmemişim bu kadının.. ne kdr da ilginc. sasırdım. özellikle kısa saclı hali.. o dönemde belli ki ünlü imiş yine (red carpet fotosu gibi bişe o) ama biz bilmiyomus demekki..