14 Şubat 2010 Pazar

Vazgeçilmezim(Clinique city block)...



Yaz kış kullanmaktan vazgeçemediğim tek bir makyaj ürünü varsa o da clinique city blocktur.Aslında bu ürün makyaj malzemesi değil elbette.Ürün yüksek faktörlü güneşin etkisinden korumalı renkli nemlendirici.Bu ürün makyaj malzemelerimin arasında durduğu için benim için makyaj malzemesi kategorisinde.Makyaj bazı kullanıp cildimi havasız bırakmak yerine clinique'nin bu renkli nemlendiricisini pudra altına kullanıp güne öyle başlıyorum.Makyajı çok sevdiğim halde nedense kimyasal ürünlerin cildimde fazla durması beni çok ama çok rahatsız ediyo.Yazın bu ürünü ten makyajında tek başına kullanırken kışın pudrayla birlikte kullanıyorum.Birçok blog arkadaşımda clinique city block dan bahsetmişti ve hepside oldukça memnun olduklarını belirtmişlerdi.Bu ürünü ilk kez Almanya'da görüp almıştım.Mağazada bulunan satıcı kız öve öve bitirememişti bu ürünü.Kullanmaya başladıktan sonra çok çok haklı olduğunu anladım ve yaklaşık 4 seneden beri de kullanıyorum.Bende bu ürünün iki çeşidi mevcut biri bronz tene uygun ışıltılı city block diğeri de beyaz ve kumral tene uygun city block.Bronz tene uygun olan ürünü ışıltısından dolayı gece makyajında tercih ederken diğerini de günlük makyajımda kullanıyorum.Daha önce denemeyen varsa satın aldığınızda asla pişman olmayacağınız bir ürün.Olağan kokusu sizi biraz rahatsız edebilir.Clinique markası makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerinde parfüm vb. madde kullanmadığından dolayı bu durum oldukça normal.Ben city block ı severek kullanıyorum.Almayı düşünüyosanız tavsiye ederim...


 

Golden dore(Bronz ten)                     Normal(beyaz ve kumral)




12 yorum:

ANTİGONE dedi ki...

yağlanma yapıyor mu canım? benim cildim karma da..

İSTANBUL'DAN AMERİKA'YA..İKİ AYAKLI DÜNYAM, BİR ORADA BİR BURADA.. dedi ki...

benim de cilt bakım ürünlerim clinique'dendir ama bu ürünü kullanmamıştım merak ettim :)

Stil Direktoru dedi ki...

Clinique ürünleri cidden güzeldir canım bu ürünü bilmiyordum ama

gösde dedi ki...

slmm.. :)
bu ürünü çok merak ettim renkli nemlendrici arayışındayım ben de bu sıralar :/ kapatıcılığı fln nasıl acaba? fiyatını da öğrenebilir miyim? bi de büyüklüğü nasıl 40 ml miş ama bana küçük gibi göründü fotoda.. ne kadar süre gidiyor size :))

AiShA dedi ki...

Antigonecim;Yağlanma yapmıyo benim cildim de karma cilt.Hatta yağlı cilt bile diyebilirim.Ama 4 yıldan beri sorunsuz kullanıyorum.

Meltem;Gerçekten güzel bi ürün meltem.Renkli nemlendiriciye ihtiyacın varsa almanı öneririm.


Stil Direktörüm güzel bi ürün yazın pudra fondöten kullanmaya gerek kalmadan tek başına yeterli.

Gössde;Merhaba gözde.Evet 40 ml'lik bi ürün.Çok yüksek kapatıcılık performansı beklememek gerek ama bendeki sivilce lekelerini kapatıyo gayet memnunum yazın ten makyajında sırf bu ürünü kullanıyorum hatta kışında yağlanma problemim olduğundan pudrayla destekliyorum.Bana bu ürün yaklaşık 5 ay gitti ki hergün kullanıyorum.Önerebileceğim bi ürün.Yaklaşık 4 seneden beri kullanıyorum.Kokusuz olduğu için belki rahatsız olabilirsin.Tek eksiği bence bu.Ama clinique tüm ürünleri parfümsüz zaten.

AiShA dedi ki...

Gössdecim fiyatını yazmayı unutmuşum 55 civarıydı aldığımda.

gösde dedi ki...

cevaplar için çok teşekkür ederiiimm :) hemen bakmam lazım bu ürüne :D

AiShA dedi ki...

Bişey değil gössdecim ne demek.Umarım sende ürünü benim gibi beğenirsin.

Drama Queen dedi ki...

canım ben golden dore olan ürünü bulamıyorum, limited bir ürün müydü yoksa benim sorduğum satış görevlileri bu üründen bi haber mi:(

ANTİGONE dedi ki...

sağol canım ;D

AiShA dedi ki...

Dramaqueen;Ben golden dore ürünü en son amerikadan almıştım.Belki ondandır.Türkiyede genelde super city blocklar var.Golden dore ürünü çok güzel halbuki.İçinde hem ışıltısı var tam gece makyajına uygun.
Antigonecim;Bişey değil antigonecim ne demek:)

Drama Queen dedi ki...

sağol canım ben de yurtdışına çıkınca bir göz atayım ;)